Završna

... ali ne i zadnja ...

Stvarnost kontinuirano donosi nove prepreke. Međutim fond ljudskih iskustava kao dragocjena riznica praktičnih vještina neizmjerno ubrzava i olakšava hrvanje s tim preprekama. Znanje o modelima koji se u praksi ponavljaju bez obzira na potpuno individualizirane aspekte problematičnih situacija omogućuje da se aktualne prepreke prepoznaju neusporedivo brže.

Svaka prepreka je jednadžba koja prerasta u teže rješiv problem ako joj se ne pristupi iz pozicije stvarno proživljenih iskustava. Dakle kritično važnih saznanja. Umijeće postupanja sa nepoznanicama presudno je važan  set egzaktnih iskustava koja su rezultirala rješenjima. Ta rješenja uvijek pokazuju da stvarnost na nevjerojatne načine varira nove prepreke. Međutim u strukturi tih prepreka Quantum je kroz 20 godina naučio identificirati poznate čimbenike. Rad sa klijentima (partnerima) na tim poznatim determinantama iskustava omogućuje rad sa nepoznanicama. Uvijek je pitanje je li klijent u dovoljnoj mjeri identificirao sve nepoznanice. Poznati čimbenici poslovanja su kao komplement uvijek omogućavale otvaranje puta razumijevanja problema i strukture prepreka (rješavanje nepoznanica).

Uvijek je pravo vrijeme da se učini ono što je prava stvar. Martin Luther King, Jr

Obrasci (uzorci, modeli) prošlih iskustava omogućuju sortiranje čimbenika problematične situacije pune prepreka. U radu s klijentima (partnerima) Quantum je uvijek imao egzaktne odgovore koji su kongruentno vodili stvarnom preciznom rješenju primjenjivom na prepreke. Svi ti klijenti i danas su naši partneri čiji uspjeh nezadrživo raste. Raste nekada sporije zbog objektivnih kretanja na tržištu, međutim nikada se ne zaustavlja. Suradnja i otvorenost temeljene na pouzdanju u dosadašnje uspjehe uvijek daje više nego dovoljno razloga da nove izazove zajednički prihvatimo kao zadatak. Bez obzira što smo mi i naši partneri danas kadri nastaviti put jedni bez drugih dosadašnja uspješna suradnja uvijek je bila onaj presudni poticaj za nastavak. Poticaj svim razlozima da nove prepreke rasvijetlimo zajedno, i kroz razmjenu iskustva iz nekada dijametralno različitih perspektiva kroz suradnju uvijek postignemo više nego što bismo polučili da iskustvo, znanje, vještinu nismo u cjelini dijelili. Pouzdanje u naš odnos pokazalo se kao snaga koja je put savladavanja prepreka osvjetljavala iz često nevjerojatnih, inovativnih i disruptivnih perspektiva. Upravo sa našim najdugoročnijim partnerima savladavanje prepreka razvijalo se sve brže i učinkovitije. Nema niti jednog razloga da se to ne dogodi i u suradnji s Vama.

Za više informacija Vam stojimo rado na raspolaganju