O nama

360 stupnjeva informatike za Vaše poslovanje!


Quantum smo utemeljili 2001. godine. Iste godine smo otvorili uspješnu suradnju sa renomiranim hrvatskim i međunarodnim tvrtkama iz različitih grana poslovanja. Ta suradnja je prerasla u partnerstvo i traje do danas kroz niz uspješno realiziranih i aktualnih projekata.

Načela rada

Moderni standardi i kvaliteta

Primjena najmodernije IT opreme i alata prema najboljoj svjetskoj praksi

SLUŠANJE KLIJENATA, PREPOZNAVANJE i ANALIZA POTREBA - ZA USPJEH NAŠIH KLIJENATA

ISKUSTVO U PRONALASKU I PRIMJENI OPTIMALNIH RJEŠENJA U KONKRETNIM SITUACIJAMA

Ponuda - naše aktivnosti / djelatnosti


  • Savjetovanje/Ponuda optimalne opreme prema stvarnim potrebama klijenta
  • Softver vodećih proizvođača te specijalizirani software
  • Projektiranje/nadzor računalnih/Wifi mreža
  • Savjetovanje za modernizaciju i integraciju informacijskih sustava
  • Savjetovanje za Nadzor i upravljanje informacijskim sustavima i opremom uz održavanje i podršku prilagođenu klijentu, baziranu na suvremenim standardima ISO 9001, 27001 i 20000

Odlike tima


Odlike našeg tima proizlaze iz zrelih egzaktnih odluka koje su dale konačne produktivne rezultate. Imamo utakmica u nogama i te obim stopalima na čvrstom tlu i u stvarnom iskustvu proživjeli smo i u cjelini spoznali te postali kadri razlikovati u svakoj konkretnoj situaciji što je moguće i produktivno za razliku od onih djelatnosti i napora koje smo dovoljno brzo identificirali kao uzaludne.

U domeni vještine informatičkog modeliranja poslovnih procesa i sigurnog povećanja učinkovitosti poduzeća mi smo danas kadri ponuditi upravo to. Suradnju kroz koju poslovni subjekti koji su na bilo koji način došli u poziciju da nam se mogu obratiti od nas mogu dobiti upravo to. Egzaktan savjet, za potpuno konkretne korake. Transformacije vlastite poslovne strategije / djelatnosti u uspješno djelovanje koje nesumnjivo integrira iskustvo znanje tehnologije alate u produktivnu praksu koja se može nositi sa stanjem današnje ekonomije koja je došla do svojih granica.

Otvaranje našim klijentima perspektive da zaista počnu djelovati kreativno, stručno, inovativno i ako je potrebno i disruptivno mi smo danas sposobni jer to iskustvo mi danas sustavno generiramo sami kao poduzetnički tim.

Iskustvo nije ono što Vam se događa. Iskustvo je ono što Vi činite s onim što Vam se događa.Aldous Huxley

OSOBNA STRUČNOST ČLANOVA TIMA

Članovi tima osim duge povijesti bavljenja informatičkim tehnologijama posjeduju i mnoštvo relevantnih tehnoloških certifikata (MCSA, MCIT, VCP, SAP, CMC, IPMA …). Sve skupa osigurava potrebnu stručnost kako bi svi problemi bili riješeni na najefikasniji način. Preko 10 suradnika i kooperanata će riješiti svaki problem. Stručna znanja svakodnevno unapređujemo i pratimo svjetske trendove u modernim informatičkim i komunikacijskim tehnologijama (IT/ICT).

ISKUSTVO I VJEŠTINE

Dugogodišnje iskustvo svakog od suradnika i kooperanta u radu s računalima i opremom, analizi poslovanja i poslovnih procesa, vođenju / nadzoru / prilagodbi i implementaciji informatičkih rješenja osigurava rješavanje problema jer smo ih već prije sigurno riješili kod drugih. Pažljivo slušamo naše klijente i zajedno identificiramo njihove stvarne potrebe i probleme koje rješavamo.

REZULTATI

Mnogi uspješno završeni projekti su rezultati uspješnog rada kod naših klijenata. Sa tehnološkim izazovima se bavimo prije nego postanu problemi. To osigurava da kod naših klijenata nemamo izazova već uočavamo probleme koje ćemo sigurno riješiti! Preko 250 završenih projekata i rješenja po mjeri nam daju rezona da nastavimo dalje. Naša ljestvica kvalitete je najčešće iznad klijentovih poimanja kvalitete. Sigurnost u kvalitetu rješenja i opipljive rezultate je naš zalog za budućnost i razlog za naš miran san.

LOJALNOST, ISKRENOST I NEZAVISNOST

Poštujemo dogovoreno i odani smo projektu. Preko 200 zadovoljih klijenata i poduzetnika tijekom 20 godina rada su plod prvenstveno ovog. Vodimo računa o stvarnim potrebama klijenata. Za svoje klijente odabiremo optimalno po njihovoj mjeri jer nismo opterećeni odabirom dobavljača hardvera i softvera; odabiremo ono što je najbolje za našeg klijenta.

ENTUZIJAZAM I INOVATIVNOST

Pratimo najmodernije tehnologije i dostignuća jer je to naš stil života. Sve nove tehnologije koje se pojave temeljito ispitamo i uvjerimo se u njihovu djelotvornost prije nego što ih uzmemo u razmatranje za preporuku klijentima. Svaki put bez iznimke provjeravamo primjenjivost i adekvatnost za naše klijente.

CERTIFICIRANA KVALITETA

Za naše usluge i način rada posjedujemo ISO certifikate za sustav upravljanja kvalitetetom i sigurnošću informacijskog sustava ISO 9001:2015 te ISO 27001:2013.

Image
Za više informacija Vam stojimo rado na raspolaganju