O nama

360 stupnjeva informatike za Vaše poslovanje!


Quantum smo utemeljili 2001. godine. Iste godine smo otvorili uspješnu suradnju sa renomiranim hrvatskim i međunarodnim tvrtkama iz različitih grana poslovanja. Ta suradnja je prerasla u partnerstvo i traje do danas kroz niz uspješno realiziranih i aktualnih projekata.

Načela rada

Moderni standardi i kvaliteta

Od 2006. godine smo implementirali sve ključne svjetske standarde. To je presudno utjecalo na razvoj naših kriterija, kvalitete poslovanja te posebno na učinkovitost. Kvalitetu smo detaljno elaborirali kroz vlastitu praksu. Danas prakticiramo svjetski standard poslovanja i uspješno ga primjenjujemo u hrvatskim uvjetima. Većina hrvatskih tvrtki nije u kritičnoj mjeri osvijestila i razumjela, a još manje primijenila ove strukovne standarde. Iako su oni nezaobilazni temelj u oblikovanju i projektiranju informatičkih sustava.

Naši klijenti i partneri svoje uspjehe i postignuća baštine zahvaljujući svom prihvaćanju ovih standarda poslovanja, i dosljedno ih sprovode kroz cjelokupnu praksu i poslovnu politiku.

Primjena najmodernije IT oprema i alata prema najboljoj svjetskoj praksi

U cijelom hrvatskom gospodarstvu i ekonomiji, a naročito u managementu i savjetovanju ozbiljno je naglašen nesklad i neravnoteža u prihvaćanju i uvođenju tehnološki najrecentnijih alata. Svjetski standardi modernizacije korporacija su za hrvatske vlasnike malih i srednjih tvrtki neminovnost. Želja nam je da vas s ovim standardima poslovanja upoznamo na najlakši mogući način. Nova perspektiva, standardi, učinkovitost, uspjeh izvjesni su za sve koji su ih ozbiljno prihvatili i dosljedno sproveli u svojoj praksi.
Osobno primjenjujući ove standarde u iskustvu saznali smo kako njihova prilagodba i uklapanje u poslovanje mijenja svijest poslovnih subjekata. Te spoznaje sada dokazane u primjeni egzaktno, učinkovito i materijalno produktivno primjenjuju naravno svi naši partneri. Ove prilagodbe nužnost su za sve naše potencijalne i nove klijente. A ovi procesi ne moraju biti ni odbojni ni neprihvatljivi bez obzira što su katkada teški. Svakom od naših partnera i klijenata pomogli smo da brzo razumije stvarnost, konkretnost nove perspektive i izvjesnosti povećanja učinkovitosti i kontinuiteta održivosti rasta prema uspjehu.

SLUŠANJE KLIJENATA, PREPOZNAVANJE i ANALIZA POTREBA - ZA USPJEH NAŠIH KLIJENATA

Prihvaćanje i provedba ovih promjena praktično integrira funkcije poslovanja, prerasta u željen, očekivan, dobro programiran cilj. Praksa, učenje, iskustvo i spoznaja ujedinjuju se kao uspjeh. Tako cjelokupna promjena prerasta u novu perspektivu u kojoj je najvrijednije postignuće iskustvena spoznaja. Upravo ovaj stadij pretočen je u standarde, dakako u nova znanja i vještine koji upravljaju tim procesima. Na ovaj način se kroz ove procese promjene događa ključno važna integracija spoznaje i iskustva, standardizirana pravilima svjetskih korporacija.

ISKUSTVO U PRONALASKU I PRIMJENI OPTIMALNIH RJEŠENJA U KONKRETNIM SITUACIJAMA

Spomenuto praktično iskustvo u vođenju klijenata sa specifičnim rješenjima za male i srednje poduzetnike ,te naše rezultate svakako ćemo vam detaljno predočiti u osobnom kontaktu.

U svakom slučaju odmah vam možemo predložiti, ili vam sugerirati izvrsnost rješenja od neupitne važnosti za razvoj i unapređenje poslovanja uz garancije za svaku od ovih specifičnih i konkretnih odluka pri vašim izborima i realizaciji posla.

Ponuda - naše aktivnosti / djelatnosti


Odlike tima


Odlike našeg tima proizlaze iz zrelih egzaktnih odluka koje su dale konačne produktivne rezultate. To zapravo znači da smo se disciplinirano prepustili zrenju iskustva obim stopalima na čvrstom tlu i u stvarnom iskustvu proživjeli i u cjelini spoznali te postali kadri razlikovati u svakoj konkretnoj situaciji što je moguće i produktivno za razliku od onih djelatnosti i napora koje smo dovoljno brzo identificirali kao uzaludne.

U domeni vještine informatičkog modeliranja poslovnih procesa i sigurnog povećanja učinkovitosti poduzeća mi smo danas kadri ponuditi upravo to. Suradnju kroz koju poslovni subjekti koji su na bilo koji način došli u poziciju da nam se mogu obratiti od nas mogu dobiti upravo to. Egzaktan savjet, za potpuno konkretne korake. Transformacije vlastite poslovne strategije / djelatnosti u uspješno djelovanje koje nesumnjivo integrira iskustvo znanje tehnologije alate u produktivnu praksu koja se može nositi sa stanjem današnje ekonomije koja je došla do svojih granica.

Otvaranje našim klijentima perspektive da zaista počnu djelovati kreativno, stručno, inovativno i ako je potrebno i disruptivno mi smo danas sposobni jer to iskustvo mi danas sustavno generiramo sami kao poduzetnički tim.

Iskustvo nije ono što Vam se događa. Iskustvo je ono što Vi činite s onim što Vam se događa.Aldous Huxley

OSOBNA STRUČNOST ČLANOVA TIMA

Članovi tima osim duge povijesti bavljenja informatičkim tehnologijama posjeduju i mnoštvo relevantnih tehnoloških certifikata (MCSA, MCIT, VCP, SAP, CMC, IPMA …). Sve skupa osigurava potrebnu stručnost kako bi svi problemi bili riješeni na najefikasniji način. Preko 15 djelatnika, suradnika i kooperanata će riješiti svaki problem. Stručna znanja svakodnevno unapređujemo i pratimo svjetske trendove u modernim informatičkim i komunikacijskim tehnologijama (IT/ICT).

ISKUSTVO I VJEŠTINE

Dugogodišnje iskustvo svakog od djelatnika i kooperanata u radu s računalima i opremom, analizi poslovanja i poslovnih procesa, vođenju / nadzoru / prilagodbi i implementaciji informatičkih rješenja osigurava rješavanje problema jer smo ih već prije sigurno riješili kod drugih. Pažljivo slušamo naše klijente i zajedno identificiramo njihove stvarne potrebe i probleme koje rješavamo.

REZULTATI

Mnogi uspješno završeni projekti su rezultati uspješnog rada kod naših klijenata. Sa tehnološkim izazovima se bavimo prije nego postanu problemi. To osigurava da kod naših klijenata nemamo izazova već uočavamo probleme koje ćemo sigurno riješiti! Preko 250 završenih projekata i rješenja po mjeri nam daju rezona da nastavimo dalje. Naša ljestvica kvalitete je najčešće iznad klijentovih poimanja kvalitete. Sigurnost u kvalitetu rješenja i opipljive rezultate je naš zalog za budućnost i razlog za naš miran san.

LOJALNOST, ISKRENOST I NEZAVISNOST

o Poštujemo dogovoreno i odani smo projektu. Preko 200 zadovoljih klijenata i poduzetnika tijekom 19 godina rada su plod prvenstveno ovog. Vodimo računa o stvarnim potrebama klijenata i ne nudimo opremu koja nije prijeko potrebna. Za svoje klijente odabiremo optimalno po njihovoj mjeri jer nismo opterećeni odabirom dobavljača hardvera i softvera; odabiremo ono što je najbolje za našeg klijenta.

ENTUZIJAZAM I INOVATIVNOST

Pratimo najmodernije tehnologije i dostignuća jer je to naš stil života. Sve nove tehnologije koje se pojave temeljito ispitamo i uvjerimo se u njihovu djelotvornost prije nego što ih uzmemo u razmatranje za preporuku klijentima. Svaki put bez iznimke provjeravamo primjenjivost i adekvatnost za naše klijente.

CERTIFICIRANA KVALITETA

Za naše usluge i način rada posjedujemo ISO certifikate za sustav upravljanja kvalitetetom i sigurnošću informacijskog sustava ISO 9001:2015 te ISO 27001:2013.

Image
Za više informacija Vam stojimo rado na raspolaganju