OPEN-E - stabilan i robustan softver za izgradnju podatkovnih poslužitelja

Open-E se usredotočuje na razvoj softvera za pohranu podataka temeljenih na IP-u koji se koristi za izgradnju i upravljanje centraliziranim poslužiteljima za pohranu. Njegov etablirani Open-E JovianDSS je ZFS-bazirani softver za pohranu podataka koji je stvoren osobito za "enterprise" softverske definirane pohrane. Softver je cijenjen za najvišu izvedbu, fleksibilnost, pouzdanost, integritet i povrat ulaganja. Kako bi se postiglo optimalno pohranjivanje podataka, zaštita i oporavak, kao i za ispunjavanje potreba korisnika poduzeća koji traže jedinstvenu NAS ili SAN, JovianDSS podržava iSCSI, SMB / CIFS i NFS protokole te je opremljen naprednim "enterprise" značajkama kao što su Off-site zaštita podataka, tanki provisioning, kompresija i de-dupliciranje.

Open-E filozofija je jednostavna: razviti najbolji softver u svojoj klasi, koristiti najnoviju tehnologiju i održavati konkurentnu prednost na tržištu u svakom području - za dobrobit naših kupaca i partnera.

Usporedbu proizvoda i preporuke možete pronaći na slijedećoj poveznici https://www.open-e.com/products/which-open-e-product/products-comparison-recommendations/

Ključne prednosti:

  • Brz povrat ulaganja (ROI)
  • Najbolji ukupni trošak vlasništva (TCO)
  • Vrhunske performanse
  • Fleksibilnost i kompatibilnost
  • Virtualizacija pohrane podataka
  • Visoka dostupnost

Open-E je globalno poduzeće

To ne znači samo da se proizvodi prodaju se u više od 100 zemalja diljem svijeta, a korisnici su najveće multinacionalne korporacije kao što su Orange, Philips i Bosch. Prije svega, Open-E je globalna tvrtka s međunarodnim, multikulturalnim i raznolikim timom stručnjaka koji su najbolji u svojim poljima. Zahvaljujući njima, Open-E ima jaku poziciju u industriji, sa više od 17 godina povijesti uspjeha na globalnom IT tržištu.


Image

Kao Open-E partner možemo pomoći Vašoj tvrtki i zaposlenicima kako bi bili što učinkovitiji i produktivniji. Obratite nam se sa punim povjerenjem.

Za više informacija Vam stojimo rado na raspolaganju