Iz perspektive naših klijenata

Uspješan poduzetnik i zadovoljan klijent je temelj dobrog dugoročnog odnosa!


Tematiku perspektive naših klijenata vidimo kao presudno važnu. I ovu tematiku naših stranica slijedećih mjeseci intenzivno ćemo popunjavati ogromnim fondom stvarnih iskustava da bismo vam predstavili kako smo postigli uspjehe koji nam sada omogućuju da vas kao potencijalnog klijenta vodimo ka uspjehu. Ovdje ćete moći pratiti povijest, metodologiju i egzaktna znanja koja su dovela do uspjeha i koja ga prenose bez uljepšavanja. Međutim stvarnost aktualno ostvarenog uspjeha je nezamjenjiva u svakom dijalogu koji ni na koji način ni u jednom trenutku ne ispušta iz vida stvarno postignuće u stvarnom svijetu.

Dobrobiti suradnje s nama koje su zajedničke svim našim klijentima


To znači rješivost jednog velikog seta problema koji je do tada stajao nerješiv. Ulaganje u profesionalan i ozbiljan informacijski sustav prihvatljiv po cijeni kao veća investicija se ne nastavlja kao poskupljenje već pojeftinjenje. Naši skalabilni sustavi maksimalno su proširivi jer komponente sustava to tehnički omogućuju. Povećanje učinkovitosti poslovanja cilj je svih poduzetnika u hrvatskoj. Poticajnost ovog cilja u praksi je uvijek drugačija. Praksa donosi konkretne zahtjeve koji bitno mijenjaju klijentovu predodžbu stvarnosti. Mislimo na konkretne mjerljive učinke u poslu. Oblikovanje poslovnog sustava mora pratiti logiku koja materijalizira boljitak ovako postavljenog informatičkog alata u praksi. Investicija u maksimalno funkcionalne i skalabilne sustave u klasi cijene rezultira bitno boljim uspješnijim poslovanjem. Tek ovako dovršen cjelovit sustav u praksi otkriva što je nedostajalo. To su praćenje, procjena, nadzor, kontrola upravljanja poslovanjem i racionalno programiranje povećanja uspješnosti.

Funkcija informacijskog sustava je da prati poslovanje, podupire poslovne procese i prati strategiju tvrtke. To znači stratešku funkciju podrške odvijanja poslovnih procesa tvrtke. Sustav mora biti tako i koncipiran i izveden kako bi omogućio izvršavanje trenutnih zahtjeva poslovanja tako i anticipirane zahtjeve budućeg poslovanja i tržišta.

Odabirom kvalitetne informatičke opreme i softvera prema stvarnim potrebama klijenta osigurava se da je svako ulaganje unaprijed proanalizirano, procijenjena njegova uporabna vrijednost i u konačnici stavljeno u funkciju svrsishodno. Time se dugoročno štedi novac jer se novac ulaže upravo u ona područja poslovanja i poslovne zahtjeve koji se nameću kao prioritet a izbjegavaju nepotrebni troškovi nefunkcionalnosti ili pogrešnog odabira.

Nova perspektiva proizlazi iz potpuno novog iskustva poslovanja na razini neusporedivoj sa dotadašnjom. Svaki korak u ispravnom smjeru je poticaj za novi korak ka boljem poslovanju.

Odabirom kvalitetne pouzdane opreme, sa adekvatnom garancijom proizvođača uz dokazanost opreme na tržištu malih i srednjih poduzeća značajno se smanjuje rizik od ispada funkcionalnosti i gubitka dragocjenog vremena tvrtke.

Za sigurnost i kontrolu nad vlastitim informacijskim (a time i poslovnim) sustavom su klijenti prepoznali razvojnu perspektivu u našim argumentima a koja je u skladu sa njegovim stvarnim potrebama, ciljevima i željama.

Maksimalna produktivnost djelatnika i efikasnost poslovnih procesa se temelji na punoj funkcionalnosti informacijskog sustava. Održavanje i podrška od strane Quantum-a našim klijentima omogućava da se posvete svom poslu uz što manje problema vezanih za funkcioniranje, propusnost i kapacitet informacijskog sustava i pripadne opreme.

Funkcionalnost, kvantifikacija, kvaliteta, knjigovodstvena preglednost, javna transparentnost poduzeća u realnom vremenu, kvalitetnija slika transparencije djelovanja poduzeća su ključ za kontrolu vlastitog poslovanja klijenta.

Naši klijenti su većinom mala i srednja poduzeća, uz iznimku par velikih.

Agramservis

Astra poslovni inženjering

Agencija za zaštitu osobnih podataka

CBRE

Državna agencija za osiguranje štednih uloga

Gardiner & Theobald

GE Healthcare

Galerija Klovićevi dvori

GTC

H1 tekekom

Hrvatske autoceste

Hrvatski institut za bankarstvo i osiguranje

Hrvatsko mirovinsko investicijsko društvo

Ivicom consulting

JGL

Kompas.hr

Laktić i partneri – odvjetničko društvo

Marli satovi

O-K-TEH

Primotronic

Print Centar Krapina

Reckitt Benckiser

Sanitalia Tradeco

ŠELA PROIZVODNJA

Tomić špedicija


Više informacija možete dobiti u direktnom kontaktu sa nama. (Sukladno najvišim standardima zaštite podataka, informacija o vrsti poslova kod svakog od klijenata je dostupna na zahtjev i to u mjeri sa maksimalnom zaštitom informacija i povjerenja svakog od naših klijenata.)

Za više informacija Vam stojimo rado na raspolaganju